Zonwering buiten

We willen allemaal genieten van het warme weer in de zomer, maar tegelijkertijd willen we wel dat ons huis lekker koel blijft. Met buitenzonwering komt de zon de kamer niet binnen en blijft de temperatuur laag. En de schaduw op uw terras is natuurlijk ook niet verkeerd. Maar welke oplossing is voor u geschikt? Laat u informeren door A.F.T. Products.

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Creeer eenvoudig de gewenste schaduw in uw tuit of terras met een knikarmscherm. Deze veel voorkomende oplossing voor zonwering hangt al bij veel Nederlanders in de tuin en dat is niet zonder reden. Een modern knikarmscherm hoeft ook allang niet meer handmatig bediend te worden. Met een elektronische bediening wordt het zonnescherm in- of uitgedraaid en het is zelfs mogelijk om verlichting in het zonnescherm te plaatsen. De hedendaagse mogelijkheden zijn het kiezen van de kleur en het type doek allang voorbij.

Markiezen

Markiezen

Markiezen zijn de ideale oplossing voor een totale wering van de zon. De zon wordt van alle kanten geweerd waardoor er optimale bescherming wordt geboden. Naast de functionaliteit zijn markiezen esthetisch ook prachtig om te zien en geven het huis extra karakter – Of het nu gaat om een klassiek gebouw of een moderne woning.

Laat u informeren!

De toevoegingen van nieuwe design, maar óók functionaliteit houdt maar niet op bij alle soorten zonwering. Een keuze maken is dus niet eenvoudig. Op dat gebied kunnen wij u van waarde zijn. Wilt u meer weten over de oplossingen die A.F.T. Products u te bieden heeft?