Zonwering binnen

Wilt u uw ramen bekleden met mooie, trendy en hoge kwaliteit raamdecoratie? Met zonwering voor binnen kies je niet alleen voor functionaliteit, maar ook voor design. Shutters, Rolhorren, Plissé, Lamellen, etc. Er is een enorme keuze, maar welke past het beste bij uw wensen?

Schutters

Shutters

Shutters zijn stijlvol en verstelbaar en beschermen uw woning tegen het zonlicht, warmte, inbraak én stormschade. Shutters zijn doorgaans gemaakt van hardhout en hebben een warme en stijlvolle uitstraling. Door een eenvoudige verstelling bepaalt u zelf hoeveel licht er binnen komt.

Rolhorren

Rolhorren

Geniet en wij houden de insecten voor u buiten! Een rolhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het grote voordeel hierbij is dat een hor weinig of geen lichtinval wegneemt, zo kunt u toch optimaal genieten van het daglicht in uw huis. De werking van een rolhor is als die van een rolgordijn en dus erg makkelijk aan te passen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Bij rolgordijnen kan je een stapje verder gaan als bij veel andere oplossingen. Door de verduisterend functie kan (zon)licht volledig worden geweerd. Hierdoor is dit een populaire optie voor in de slaapkamer.

Plissé

Plissé

Plissé is een elegante toepassing van zonwering. Deze gordijnen worden voor uw raam geplaatst en kunnen moeiteloos worden versteld. Een gewilde optie is om zowel van boven- als onderaf de plisségordijnen te kunnen verstellen (het Top/Down & Bottom/up mechanisme).

Plissé hordeuren

Plissé hordeuren

Buiten zonwering is meer als alleen de bekende knikarmscherm voor in de tuin. Er zijn veel stijlvolle mogelijkheden die passen bij uw smaak en de omgeving. Leer meer over de mogelijkheden die A.F.T. Products u hierin kan bieden.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. Doordat u de panelen helemaal dicht of open kunt schuiven bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy in uw kamer en ontstaan er bijzondere lichteffecten. Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor een nog meer speels lichteffect.

Lamellen

Lamellen

Lamellen zijn al jaren een populaire keuze en zijn in bijna elk huishouden terug te vinden. Door de eenvoud van dit product zullen lamellen ook niet snel verdwijnen. Met deze oplossing kies je voor een eenvoudige manier van controle op het lichtinval.

Houten jaloezie

Houten jaloezieën

Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit! Houten jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur en een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit. Door de houten lamellen te kantelen speelt u eenvoudig met licht en creëert u uw eigen sfeer!

Duossé

Duossé

De naam Duossé is ontstaan vanuit de gedachte van de plissé. Het zijn 2 plissé stoffen als een honingraat tegen elkaar aan. De naam Plissé & Duossé bekt goed met elkaar, en heeft een duidelijke verbinding met elkaar.

Woven Wood

Woven Wood

Breng de natuur bij u binnen met Woven wood! Al enige tijd een trend met nog steeds een groeiende populariteit zijn de “Nature-look” stoffen. De woven wood op maat brengt warmte en sfeer in uw huis door de natuurlijke uitstraling. De geweven structuur van het hout en de warme kleurtinten zorgen ervoor dat het licht op een subtiele manier gefilterd wordt.

Laat u informeren!

De toevoegingen van nieuwe design, maar óók functionaliteit houdt maar niet op bij alle soorten zonwering. Een keuze maken is dus niet eenvoudig. Op dat gebied kunnen wij u van waarde zijn. Wilt u meer weten over de oplossingen die A.F.T. Products u te bieden heeft?